I G L U   S o f t w a r e

IGLU Software

Szoftverkészítés – Tervezés – Megvalósítás – Üzemeltetés

A InfoBox program bemutató példány letöltése

Program verziószáma:    2.1.2

A bemutató program telepítésének menete:

Indítsuk el az Internetről letöltött  Setup_Infobox_Minta.exe nevű programfájlt. 

Indítás után a telepítő program egy jelszót kér, ami: 123. Helyes jelszó megadása után a megjelenő az OK gombra kell kattintani, majd a „Következő” és az „Indítás” gombot választani.

Letöltés:    Linkre jobb egérgombbal kattintás, Link letöltése, a letöltött programot ez után el kell indítanunk. Indításkor a Windows biztonsági rendszerei figyelmeztetéseket küldhetnek, ilyenkor nyugodtan engedélyezhetjük a futtatást.

 

                                InfoBox bemutató program letöltése  < exe >

 

                                                    Kezelési útmutató  < pdf >

 

A bemutató program több előre beállított adatbázist tartalmaz bemutatva, hogy egyazon program eltérő tartalmú és megjelenítésű adatbázist kezel. Mindegyik adatbázis tartalmához felhasználó által adhatunk újabb adatokat, megváltoztathatjuk a megjelenését („Beállítások / Adatbázis beállítása / Adatok beállítása”) A változtatásokra a program minden ponton automatikusan reagál, elhelyezi és kezelhetővé teszi az új adatmezőket. 

A fő adatmezőkön túl lehetőség van egy kiegészítő adattáblázat kialakítására, rögzítésére, egy tételek (példányok / események) rögzítésére szolgáló lista kezelésére (szintén szabadon módosítható adatlappal), valamint kapcsolt fájlok csatolására és megjelenítésére.

A mintákban szereplő automatikus megoldásokon túl lehetőség van egyedi elrendezések kialakítására, adatokhoz egyedi funkciók hozzáadására, és több adatbázis összefüggéseiben való kezelésére (pl. könyvek / kölcsönzők külön adatbázisban)

Mindegyik adatbázisban valamennyi funkció korlátozás nélkül elérhető, kipróbálható, az adatbázisok csak rekordkorlátosak (maximum 20 rekord). A mintákon túl tetszőleges számú adatbázis kialakítható

A programban minden ponton elérhető egy helyzet érzékeny ún. „HELP” leírás (a „Kezelési útmutató” interaktív előhívása), valamint minden képernyőn elérhető egy „Menü” nyomógomb, ahol felsorolva elérhetjük az adott képernyőn lévő valamennyi funkciót.